admin May 18, 2017
Podjelite sa prijateljima

Neki ljudi koliko god željeli imati dijeti, nekada naprosto ne mogu. Oni čekaju i po nekoliko godina, kako bi najzad dobili lijepu vijest. Tako nešto desilo se i Ashley i Tyson Garden. Naime, ovaj par je bio 8. godina u braku i od početka su željeli imati dijete. Nažalost, to im nije uspjevalo.

Sve to godine proživljavali su jako stresno, imali su osjećaj kao da traje mnogo duže, te da njihovoj patnji nema kraja. Međutim, to bi pomislili samo na trenutak, a već sljedećeg trena počeli bi idalje da se bore.

Odlučili su ispričaju svoju priču, kako bi drugim ljudima bili primjer, te ima pokazali da se uvijek treba boriti, ako želimo da ostvarimo svoj zacrtani cilj.

Poslije nekoliko godina borbe, kao jedini izlaz iz ove situacije vidjeli su metodu vještačke oplodnje. Tako da su 2014. godine podvrgli se toj metodi. Nakon toga, morali su svaki dan da idu na pregled kod ljekara, imali razna testiranja, te je Asley dobijala vakcine kako bi se plod zadržao i normalno razvijao.

U cijelom tom periodu, bojali su se da li će sve to uspjeti!

Već poslije nekog vremena, dobili su fantastične vijesti. Naime, nikada nisu ni pomislili da bi se ovako nešto desilo, ali eto ipak jeste.

Ashley je u svom stomaku nosila četiri bebe!

Nikada nemojte da gubite nadu i želju za nečin, jer ono će se ostvariti, samo treba vremena!

loading...

Comments

comments