admin May 25, 2017
Podjelite sa prijateljima

Doktor Sebi je jako cijenjen u svijetu, a za njega su saznale i neke od najpoznatijih svjetskih ličnosti, koje je zapravo i liječio, poput Džon Travolte i Majkl Džeksona. On je uspio da izliječi neke od hroničnih oboljenja, ali i mnogih srugih zdravstvenih problema.

Iako se ove bolesti smatraju neizlječivim i ljudi su uvjereni kako nema lijeka za njih, doktor Sabi već 28. godina uspješno ih liječi.

Alfred Bowman poznat je u narodu kao doktor Sebi, je sam naučio osnovne metode i pravila medicine, pa je uz pomoć raznih prirodnih lijekova i metoda uspio da pomogne osobama koje su oboljele od neke teške bolesti.

Pomogao je ljudima da se izliječe od: dijabetesa, raznih vrsta raka, AIDS-a, epilepsije, lupusa …

Koliko je siguran u svoj način liječenja, govori i to da je imao hrabrosti izaći pred Američko udruženje ljekara i njima predstaviti svoj rad, te način liječenja, koje su do sada već pomogle velikom broju ljudi.

Njega su 1988. godine uhapsili, jer je radio kao ljekar, iako nije imao svoje licence. Kada je došao dan suđenja, pojavile se 77 osoba, koje su tvrdile kako su se izliječile zahvaljujući upravo metodama doktora Sabia.

Njega je sud oslobodio svih optužbi.

Najveći neprijatelji našeg organizma su životinjski proizvodi, kao i skrob

Prema tvrdnjama zapadne medicine, osnovni razlozi zbog kojeg dolazi do razvoja oboljenja u ljudskom organizmu su razni mikroorganizmi, virusi i bakterije. Međutim, doktor Sebi tvrdi kako to nije tačno, nego da bolesti i poremećaji nastaju zbog viška sluzi u organizmu.

 

Comments

comments