admin February 9, 2018
Podjelite sa prijateljima

 

Kada smo rekli da su najljepše žene rođene u ovom horoskopskom znaku, nismo mislili da su sve ostale ružne ili da nisu privlačne, nego se ove izdvajaju po svojoj ljepoti i mnogo su više privlačnije, te lako mogu da osvoje poglede kako muškaraca, tako isto i žena. Zaista su prave sretnice što se tiče horoskopa, ali mi se nadamo da će isto toliko sreće da imaju i u ljubavi, odnosno da pronađu idealnog partnera.

 

 

 

 

Pogledajte o kojim horoskopskim znacima je riječ, a pokušajte da pronađete jeste li i vi među njima.

 

JARAC

Njih karakteriše koščata građa tijela, ali i jagodice na licu koje dolaze do velikog izražaja. Zahvaljujući izgledu svog tijela, oni se slobodno mogu zaputiti u modne vode i odlično će se snaći. Oni se ubrajaju u najfotogeničnije osobe, tako da bi bila šteta kada to ne bi iskoristili.

Uglavnom imaju svijetle oči, kao i kosu i obrve, što ih čini dodatno privlačnim. Kada hodaju možemo primjetiti da su veoma odlučni i sigurni u sebe. Također, ono što je karakteristično za ovaj znak jeste elegantno držanje tijela.

 

 

VAGA

Oni su pravi pokazatelji glamurozne ljepote, te se smatraju najljepšim znakom. Djelovanjem Venere u jednom biću se naazi sve, što ga čini posebnim i savršenim, kako bez ikakvih mana, tako možemo primjetiti lijepe vrline, koje mu daju prefinjen stav.

Ukoliko se budete s njima dopisivali često ćete da dobijete neku harizmatičnu i zavodljivu poruku, na koju nećete moći ostati ravnodušni.

 

ŠKORPIJA

Mnogi se slažu s tim da su pripadnice ovog znaka zaista harizmatične i da imaju ogromnu privlačnost, kojoj rijetko ko može odoljeti. Kao najveće oružje smatraju se njihove oči, koje najbolje i najlakše zavode.

Njihov stav je provokativan što se sviđa mnogim muškarcima.

loading...

Comments

comments