admin May 23, 2017
Podjelite sa prijateljima

Već poslije prve primjene ovog lijeka, doći će do poboljšanja moždanih funkcija. Ovaj lijek se ubraja u najsnažnije domaće lijekove koje ljudi mogu koristiti u svrhu poboljšanja zdravlja. Zahvaljujući njemu možete da popravite pamćenje i to za 80%, što je zaista iznenadilo mnoge.

Osim što djeluje na pamćenje, ovaj lijek uklanja, odnosno djeluje na masne naslage koje se nalaze po tijelu. Sigurno ste se dugo vremena pokušavali riješiti masnih naslaga, a sada će vam to uspjeti sa samo jednim lijekom.

Osnovni sastojak ovog lijeka je hren.

U njemu se nalazi velika količina vitamina B1, B2, B6 i C, a od minerala najzastupljeniji su magnezij, kalij, željezo i fosfor.

Hren može da djeluje i na ostale načine, odnosno da poboljša rad dobrih bakterija koje se nalaze u stomaku, djeluje na rad metabolizma u cilju njegovog poboljšanja, ali i uklanja umor.

Potrebni sastojci:

  • 125 gr hrena
  • korijen đumbira
  • 4 limuna
  • 2 kašike cimeta
  • 3 kašike meda

Priprema:

U blender dodajte jedan komad đumbirovog korijena i 125 grama hrena. Iz limuna iscijedite sok, pa u blendiranu smjesu dodajte i njega, pa ponovo malo izmiješajte. Na kraju dodajte i preostale sastojke.

Smjesu pretresite u staklenu tegli i čuvajte u frižideru.

U toku dana lijek uzimate dva puta i to prije jela.

Ako se budete držali terapije 3 sedmice, onda ćete primjetiti fantastične rezultate.

loading...

Comments

comments