admin October 9, 2017
Podjelite sa prijateljima

Kao i svakog drugog mjeseca i sada smo za vas pripremili ljubavni horoskop za mjesec oktobar. Vrijeme je da saznate šta vas očekuje u ovom mjesecu, kada je u pitanju ljubav, te koji će to horoskopski znaci biti poprilično sretni i zadovoljni.

 

 

OVAN – vaš život, a naročito što se tiče ljubavi postati će nogo intenzivniji nego što se to do sada dešavalo. Vidjeti ćete se sa starim prijateljima sa kojima ste prije imali dobar odnos, ali na vrijeme trebate da razmislite kakav odnos sada želite da imate s njima, te šta vi zapravo i želite.

 

BIK – bez obzira kakve odluke da donosite u ovom mjesecu, nemojte biti brzopleti, nego dobro sjedite i razmislite o njima, te kakve bi sve posljedice mogle da se dese. Prema partneru pokažite malo više razumijevanja i sagledajte situaciju iz svakog ugla.

 

BLIZANCI – vrijeme je da poradite malo na svom raspoloženju i budete bolje, jer ćete samo na taj način da popravite odnos sa svojim partnerom.

 

RAK – desiti će se veće promijene, a ako ste u vezi, postoji velika mogućnost da se desi i brak, koji niko zapravo i ne očekuje

 

 

 

Comments

comments