admin May 25, 2017
Podjelite sa prijateljima

O ovome sam prvi put čitala na jednom ruskom forumu, u kojem se ustvari pričalo o alternativnoj medicini. Nikada do sada nisam čula da postoji ovakva metoda liječenja, a da je i učinkovita. Mislim da bi svako trebao da proba, iako veliku ulogu ima i psiha čovjeka. Međutim, ovo vas neće ništa koštati, tako da svakako možete da isprobate. Sve što nam se dešava djeluje na našu psihu, ako čovjek u nešto vjeruje, to će se i desiti. 

Ovaj tekst je napisao poznati ruski ljekar N. Holodenko, koji je radio i kao psiholog. Do vas je da razmislite i odlučite šta ćete dalje i kako raditi.

Svaki čovjek može da se izliječi od bilo kojeg oboljenja i to na veoma jednostavan način, koji je svima lako dostupan. Ova način liječenja poznat je već stotinama godina, gdje se ustvari radi da jedna osoba može svoju bolest da prenese na neki drugi organizam, odnosno da sada prenese na određenu biljku.

Cijeli postupak je jako jednostavan!

Od oboljele osobe potrebno je samo da se uzme mala količina tečnosti, a to se podrazumjeva urin ili pljuvačka, gnoj, sekret ili čak znoj. Onda to pomiješajte sa malom količinom zemlje i postavite u neku saksiju gdje trebate posaditi biljku.

Uzmite tada 2-3 sjemenke ili lukovice neke biljke. Obratite pažnju da se planetarni znak te biljke poklapa i sa vrstom oboljenja koju osoba ima. Biljku posadite i onda trebate čekati neko vrijeme kako bi se pojavili prvi izdanci. Kada se to desilo, iz saksije izvadite cijelu biljku, zajedno sa njenim korijenom i spalite je.

Biljku ćete spaliti ako ste od tjelesne tečnosti uzeli znoj, gnoj, krv ili sluz. Međutim, ako su u pitanju neke druge tečnosti onda je trebate baciti u vodu.

Ubrzo će i bolest nestati!

 

Comments

comments