admin January 11, 2018
Podjelite sa prijateljima

 

Slika koju vam donosimo postala je viralna za jedan veoma kratak vremenski period i ljudi širom svijeta su ostavljali razne komentare na toj slici. Voljeli bismo da i vi pročitate o čemu se radi, oa da nam i vi kažete neko svoje mišljenje o svemu ovome.

 

 

 

 

David Brinkley je slikao svoju suprugu i djecu kako spavaju na bračnom krevetu, te njihovu sliku postavio na društvenu mrežu. Uz sliku je napisao i status, koji je glasio:

” Neki muškarci ne vole i ne dozvoljavaju svojoj djeci da spavaju u bračnom krevetu sa majkom, ali ja tako nešto nikada ne bih mogao da zabranim svojoj supruzi i djeci. Ne predstavlja mi problem da se stisnem i na ćošak kreveta samo da su svi zajedno.”

 

Na ovu objavu stizala je lavina pozitivnih komentara, ali bilo je i onih koji su pronašli lošu stranu toga.

 

 

Naime, mnogi su pisali kako nije lijepo da žena spava sa bebom u tom položaju, jer postoji veliki broj zabilježenih slučajeva kada su djeca smrtno stradala zbog takvog spavanja sa majkom.

 

Svaka beba treba da spava u svom krevetiću i to na leđima. Veoma je bitno da se bebe tokom noći provjeravaju kako im se ne bi desilo ništa loše.

 

Šta vi mislite o ovome!? 🙂

Comments

comments