admin January 11, 2018
Podjelite sa prijateljima

 

Postoje neke stvari koje gotovo svaka žena počne pričati na prvom sastanku sa muškarcem, a to njih nenormalno nervira i počnu luditi zbog toga. Trebamo shvatiti šta to ne bismo trebali da govorimo, kako muškarce ne bi odbijali od sebe, ali i da ne stvore pogrešno mišljenje o nama. 

 

 

 

 

Sada ćemo vam otkriti koje to stvari ne biste nikako trebali da spominjete, jer ćete tako da ga privučete, ali i sigurno da zadržite pored sebe.

 

Ponudite se da vi platite račun

Sasvim je normalno da pri prvom sastanku muškarac plati ono što ste naručili, ali bi bilo uredu i da se i vi ponudite, samo radi reda iako znate da će to on odbiti. Osim toga, imajte u obziru da on možda nema dovoljno novca kod sebe, pa zato naručite nešto jeftinije.

 

Često gledate u mobilni telefon

Ovo je dokaz da vam nije zanimljivo s njim i da jedva čekate da idete. Nije nimalo kulturno, pa zato pokušajte da barem iz poštovanja prema njemu ne uzimate telefon tako često.

 

 

Pričate o braku

Jeste li razmišljali da li je ispravno da na prvom sastanku vi govorite o braku!? Počnite pričati o nečemu drugom i zaminljivijem, kako biste ostavili ljepši dojam.

 

Previše pričate o bivšim ljubavima

Ovo nije nimalo pametno, ali ni kulturno. Ako pretjerate u ovakvim pričama to može da zaista izervira partnera.

Comments

comments