admin May 26, 2017
Podjelite sa prijateljima

Obzirom kakvo je vrijeme došlo nije ni čudo što se hranimo nezdravo. Danas na policama u radnjama možemo da pronađemo samo vještačke proizvode, povrće i voće koje je nastalo genetskom modifikacijom, kao i mesne proizvode u koje su ubrizgane razne hemikalije samo kako bi što duže mogli da traje. Sve to dovodi i do razvoja opasnih oboljenja, a naročito raka.

Ukoliko želite da očuvate svoje zdravlje onda je potrebno samo da počnete sa uzimanjem zdrave i domaće hrane. Uzgajajte negdje voće i povrće, koje neće biti prskano nikakvim hemikalijama.

Uopšte nije normalno kada vidimo neko povrće i voće koje ne može da se uzgaja u određenom periodu ( tako naprimjer, ako jagode vidimo u radnjama zimi, odmah znamo da su one genetski modifikovane).

I prilikom uzimanja mesa obratite pažnju na njegov kvalitet, odnosno da je ono uzgojeno na ispravan način, a ne da su korišteni razni hormoni i štetne hemijske materije.

Najbitinije od svega je da prestanete uzimati hrenovke, parizer i proizvode koji su njima slični, jer se oni pripremaju od najgorih ostataka mesa, a tome se još dodaju i neke opasne materije.

 

loading...

Comments

comments