admin May 21, 2017
Podjelite sa prijateljima

Prema riječima najboljih medicinskih stručnjaka bolovi u zglobovima i kostima najčešće nastaju kao posljedica nepravilnog držanja tijela. Da biste to spriječili najidealnije rješenje je da popravite držanje tijela, odnosno da ga držite u pravilnom položaju. 

Sada ćete saznati recept za jedan lijek koji može da ukloni bolove različitog intenziteta, ali i da istovremeno ojačati kosti po cijelom tijelu. Može pomoći svima koji osjećaju bolove u leđima, vrati ili zglobovima.

Postupak je vrlo jednostavan, a vaš jedini zadatak je da uzmete 150 grama želatina.

Navečer u 1/4 šolje hladne vode pomiješajte samo 5 grama želatina ili 2 kašike, pa šolju ostavite u frižider, kako bi odstajalo tokom noći. Za to vrijeme želatin će postati žele.

Sutradan treba da popijete napravljeni želatin, a možete ga kombinovati sa mlijekom, jogurtom ili čak nekim sokom.

Već poslije samo sedam dana primjene, uočiti ćete nevjerovatno poboljšanje u svom organizmu, a neće ostati ni traga od bolova u leđima, koljenima, vratu i ostalim zglobovima.

Preporučljivo je da cijeli tretman radite 30 dana, te da nakon toga napravite pauzu od 6 mjeseci. Ovo je prirodan način obnavljanja zglobova i kostiju.

Možda na prvu pomisao mislite kako ovako nešto nije moguće, ali vjerujte da je vrijeme da prestanemo sa uzimanjem hemijskih lijekova sa kojima samo trujemo svoje tijelo.

Prirodni lijekovi su se koristili vijekovima prije, i ljudi su uvijek bili zdraviji.

 

loading...

Comments

comments