admin November 5, 2017
Podjelite sa prijateljima

 

Djevojčica Hejli zasigurno će uvijek da pamti ovaj rođendan, koji se po svemu razlikovao od ostalih. Nakon što joj je majka umrla, njen tata je počeo da se viđa sa drugom ženom, koju je ubrzo i oženio. Djevojčici se svidjela maćeha, koja je pokušavala da izgradi lijep odnos sa djevojčicom, ali znamo da ona nikada neće moći biti kao njena majka, koliko god se lijepo slagale.

 

 

 

 

Maćeha je bila draga žena koja je pokušavala  i trudila se oko djevojčice , kako ne bi primjetila odustvo svoje majke. Kada je Hejli trebala da proslavi rođendan, maćeha je sve to lijepo organizovala i pripremila za nju posebno iznenađenje.

Okupila je njene najbolje prijatelje, sjedili su , zezali se i veselili.

 

Poslije nekog vremena došlo je vrijeme i da Hejli otvori sve rođendanske poklone. Kada je sve otvorila, došlo je vrijeme i da vidi šta joj je maćeha poklonila.

 

 

Otvorila je kesicu i u njoj ugledala plišanu igračku, ali i jednu ceduljicu.

 

Djevojčica je odmah uzela ceduljicu kako bi pročitala šta na njoj piše. Željela je što prije pročitati, jer je bila jako radoznala. Čim je počela sa čitanjem, na njenom licu su se pojavile suze.

Toliko je plakala da nije mogla odmah do kraja da pročita pismo. Sigruno ni vi nećete ostati ravnodušni kada saznate o čemu se radi, da će možda neki od vas pustiti i suzu.

 

Naime, maćeha je napisala na ceduljicu da li djevojčica želi da ona postane njena majka, te da započne sa procesom usvajanja.

Pogledajte sada ovaj dirljivi video:

 

loading...

Comments

comments