admin May 5, 2017
Podjelite sa prijateljima

U svijetu, ali i kod nas svaki dan se dešavaju čudne i razne situacije, samo što mnoge od njih bivaju sakrivene i ne priča se o njima javno. Ovo je jedna takva priča, ali mi smo ipak odlučili da vam je otkrijemo, kako bi što više ljudi saznalo za nju, te kako bi se počelo reagovati!

Baka Tamara, započela je svoju tužnu priču: ” Kada su me ljekari u 16 sati posjetili, rekli su mi kako se snaha porodila i da je beba živa, te da će mi je uskoro donijeti. Međutim, ubrzo su me nazvali i rekli kako je ona umrla, a to se desilo samo sat vremena kasnije.”

Njena snaha Marija, također, je poželjela da otkrije neke dijelove ove priče, tako da nam je objasnila šta se sve desilo nakon što se porodila.

” Marija je jako vodila računa o svim pregledima, pazila se kako ne bi naudila svojoj bebi. Kada je otišla na pregled kod jedne doktorica, ona joj je tada objasnila da će se poroditi u maju. Međutim, kada je otišla na drugi pregled, bila je neka druga doktorica i ona joj je tada rekla da joj je termin 16. juna. Kontrakcije su se počele pojavljivati 31. maja. Kada je otišla na kliniku, ljekari su je vratili kući i rekli da mora odmarati sve do termina.”

loading...

Comments

comments