admin November 5, 2017
Podjelite sa prijateljima

 

U današnje vrijeme jedan od najtežih problema, jeste pronaći pravog partnera za sebe, jer svjedoci smo da u mnogim vezama i brakovima se dešavaju prevare. Tako je jedna djevojka mislila kako je dečko vara, pa je odlučila da istestira njegovu vjernost i sazna da li idalje postoji ljubav prema njoj.

 

 

 

Dugo vremena je razmišljala da li je ispravno ovo što je planirala da uradi, pa je najzad odlučila da će ipak to i učiniti.

Prvo nije znala kako sve to da izvede, a onda je unajmila prelijepu i veoma atraktivnu plavušu na koju ne bi ostao imun niti jedan muškarac i koji je ne bi mogao odbiti. Sa njom se vidjela i dogovorila kako plavuša treba da zavede njenog dečka, kako bi ona saznala kakva je njegova reakcija na to.

 

To je i uradila!

Dok je dečko sjedio u jednog kafiću, u susret mu je prilazila atraktivna plavuša. Bila je zaista prelijepa, odlično obučena i našminkana.

Prišla mu je i počela pričati s njim, nabacivati mu se, ali dečko joj je odmah rekao da je zauzet i da ne želi da ima ništa sa njoj, jer sadašnju djevojku planira i da oženi, te da mu niti jedna druga nije bitna.

 

Iako je plavuša navaljivala, momak nije htio da popusti nego je pokazao svoj čvrst karakter.

 

Pogledajte naredni video u kojem je cjelokupna situacija predstavljena:

 

Kako biste vi reagovali u ovakvoj situaciji!? Svoje mišljenje pišite u komentare. 🙂

 

loading...

Comments

comments